about

Mi smo apsolutni lideri u našem regionu u ovom polju, pružamo profesionalne usluge za svakog klijenta.

Jednom kada postanete naš klijent shvatiti ćete koliko ste vremena izgubili radeći sa nestručnim i neprofesionalnim ljudima, jer mi se prema svakom našem klijentu ophodimo kao prema samima sebi, mi vas poštujemo i želimo da ostvarimo saradnju na dugoročne staze.

Begzad Grahić
Direktor & Vlasnik

Naša misija je vrlo jednostavna, bazirana na klijentovoj satisfakciji, sa željom da svaki naš potencijalni kupac postane stalni klijent.

Vizija naše kompanije je jasna, mi ne želimo raditi jedan te isti posao 100 godina, naš cilj je usavršavati posao kroz vrijeme, pratiti tehnološke trendove što inicira na konstanto unaprijeđenje i implementaciju novih tehnologija.

Rad, red i disciplina naš je moto
Svaku kritiku uzimamo za ozbiljno, eventualne sporove i greške jako brzo ispravljamo, trudimo se da svaki dan budemo bolji, jači i spremniji.

Zašto odabrati nas?

Kvalitet

Kvaliteta u Društvu se ogleda kroz usluge spremnost na brzu reakciju, tačnost, profesionalnost i ozbiljnost, što je i prepoznato na tržištu cijele
Evrope – to je kvaliteta kojoj se može vjerovati.

Iskustvo dugo decenijama

Zahvaljujući stručnom znanju našeg kadra, profesionalnom radu odjela tehnologije i razvoja već godinama odgovaramo zahtjevima međunarodnog tržišta i poznatih kupaca.

Za sve postoji garancija

Svi proizvodi proizvedeni u našem moderno opremljenom mašinskom parku dolaze sa garancijom kvalitete. Period važenja garancije varira u zavisnosti proizvoda.
Proizvodnja 85%
Obrada dijelova od metala 100%
Obrada dijelova od plastike 98%
Varenje 94%
Montaža sklopova 96%

naši posljednji projekti?

bs_BABosanski
en_USEnglish bs_BABosanski